Fitness

Een zeer ruim uitgebouwde oefenzaal, die de meest moderne trainingsapparatuur omvat.
De toestellen zijn op de 2 belangrijkste fysieke pijlers gericht: uithouding en kracht.

Cardiotoestellen

De cardiotoestellen om de uithouding te trainen, zijn de vereiste werktuigen indien jouw aandacht het meest in de richting van een goede conditie en figuurcontrole gaat; maar ook indien je zeer veel aspecten van je fysieke gezondheid voor ogen hebt.

Cardiotoestellen Fitness Future Sports Zottegem
Krachttoestellen Fitness Future Sports Zottegem

Krachttoestellen

De krachttoestellen lenen zich tot heel wat toepassingen. Van het lichtere werk om de spieren een gezonde tonus te geven, tot de zwaardere trainingssessies i.f.v. algemene krachttoename, spiervolumetraining of sportspecieke training ter ondersteuning van je gestel tijdens de belasting door je sport of om er prestatieverbeterend door te werken.

Begeleiding

Alle programma's worden tijdens een individuele startbegeleiding besproken. Vooreerst wordt een computergestuurde conditietest afgenomen. Zeer voornaam zijn de trainingsrichtlijnen die hieruit gedistilleerd worden. Deze richtlijnen worden tijdens je training in de fitness automatisch door de cardiotoestellen opgevolgd; maar ze zijn ook onontbeerlijk voor outdoor fiets-,loop- of zwemtraining. Deze test stellen wij dan ook ter beschikking voor deze sporters.

Krachtzone Fitness Future Sports Zottegem

Tarieven

We beschikken over verschillende betaalformules, zodat iedereen het meest passende kan kiezen: van 10-beurtenkaarten tot abonnementen (vanaf €19,50 tot maximum €30,00).

Maar bovenal...inbegrepen in abonnement: lidkaart, fitness, groepslessen, squash off-peak en weekends en muurklimmen.